5 způsobů, jak oslavit máj - lásky čas

Co vás napadne, když se řekne máj? Je to pro vás květnový měsíc, který s sebou nese v pověrách i mýtech oslavy lásky a plodnosti? Poradíme vám, jak nejlépe tuto dobu oslavit a užít si se svým protějškem romantické i vášnivé chvíle.

1) Piknik v přírodě

Květen se velmi často pyšní vyššími teplotami, připomínajícími blížící se letní počasí. Neváhejte a vyrazte se svým milovaným protějškem na piknik. Užijte si romantické chvíle v přírodě, posaďte se do trávy a sledujte modrou oblohu. Nezapomeňte na chutné občerstvení a láhev oblíbeného pití. Neváhejte do batohu přibalit i termosku a hrnky s vtipným vzkazem “Jsem z tebe paf” nebo láskyplným nápisem “Ve dvou se to lépe táhne”.

2) Výlet za tajemnem

Chcete se společně bát? Vyrazte na tajuplnou výpravu, ať už je vaším cílem hrad, zámek, podzemí nebo třeba zřícenina. Prozkoumejte místa, která mají vyzařovat energii, a vnímejte všemi smysly, zda zažijete také něco nadpřirozeného.

3) Vyznání nejen partnerovi

Oslavte máj - lásky čas nejen se svým partnerem, ale také klidně s milovanou kamarádkou u sklenky oblíbeného vína. Udělejte si holčičí večer, dejte si spolu masku a pusťte romantický film nebo seriál. Skvělou součástí vaší servírovací výbavy budou dvojtácky s nápisem “Káva pro dva” nebo s textem “Moje víno - tvoje víno”.

4) Májové čarování

Užijte si také květnový čas, který přímo svádí k čarování, týkající se lásky, plodnosti a probuzení vášně. Vyzkoušejte například jednoduché kouzlo s názvem Nápoj lásky. Společně se svým protějškem si do jednoho poháru nebo oblíbené sklenice na víno nalijte víno nebo jiný oblíbený nápoj. Poté přidejte jednu oblíbenou jedlou květinu, může to být například sedmikráska z vaší zahrady. Společně vyslovte přání a tento nápoj vypijte. Splnění vašeho společného přání na sebe jistě nenechá dlouho čekat.

5) Aktivity pro pár

K lásce rozhodně patří také intimnosti. Dopřejte si se svým milovaným čas jen sami pro sebe. Užijte si wellness pobyt, naplánujte si dobrodružný výlet nebo si zpříjemněte společně strávený čas kulturou. Fantazii se meze opravdu nekladou. Přibalte si tedy na své májové výpravy do batohu i vtipné kondomy. Užijte si rozkoš a naplánujte si vášnivý víkend v měsíci, který oslavuje lásku.