Přivolejte si štěstí na Čarodějnice: Vyzkoušejte tyto magické rituály

Filipojakubská noc, lidově nazývaná jako Pálení čarodějnic, je protkána magickou atmosférou a starobylými tradicemi. V tento den se otevírá brána do světa kouzel a snů, a tak je ideální čas na rituály, které vám pomohou přivolat štěstí a splnit si přání. Vyzkoušejte některé z nich i vy a nebojte se zapojit děti, rodinu i kamarády.

Kouzelný nápoj pro hojnost a prosperitu

Připravte si lahodný nápoj do svého oblíbeného hrnku se jménem. Tento nápoj vám pomůže přilákat hojnost a prosperitu. Do hrníčku dejte hrst čerstvých bylinek, jako je bazalka, máta a rozmarýn. Přidejte plátek citronu, lžičku medu a zalijte horkou vodou. Nechte louhovat 10 minut a poté nápoj sceďte. Pijte tento kouzelný nápoj během Filipojakubské noci, přitom myslete právě na hojnost a prosperitu.

Magie

Rituál pro nalezení lásky

Pokud toužíte po lásce, zkuste tento jednoduchý rituál. Vezměte si červenou tužku a bílý papír. Na papír napište jméno osoby, se kterou byste se chtěli dát dohromady, a poté papír složte do malého obdélníku. Řekněte si nahlas, co byste chtěli, aby se vám splnilo a poté papír se jménem vaší lásky spalte nad ohněm. Nechte popel rozfoukat do větru.

Kouzlo pro příchod peněz

Chcete si přivolat finanční štěstí? Zkuste tento rituál. Vezměte si hrst mincí a rozházejte je po zemi. Poté jednu po druhé seberte a s každou říkejte: "Peníze přicházejí, štěstí se množí." Nasbírané mince uložte do peněženky a noste je u sebe jako talisman nebo je uložte do humorné pokladničky ve tvaru plechovky a nebojte se k nim přidávat i další.

Magické zrcadlo pro splnění přání

Před spaním se o Filipojakubské noci usaďte v tichém pokoji a zapalte svíčku. Vezměte si malé zrcátko a dívejte se do něj se soustředěnou myslí. Vizualizujte si své přání a s jistotou si ho v duchu opakujte. Poté zrcátko schovejte pod polštář a s myšlenkou na přání usněte. Vaše přání by se vám mělo velmi brzy splnit.

Oheň a kouzlo pro štěstí

Zapalte na zahradě s rodinou nebo přáteli oheň a podívejte se do plamenů. Představujte si štěstí, které k vám má přijít a vhoďte do ohně větvičku borovice nebo jinou bylinu, která symbolizuje štěstí. Následně si vezměte sklenici na víno, dejte do ní vodu, víno nebo jakýkoliv nápoj, který máte rádi a přidejte jedlou květinu z vaší zahrady. Může to být například sedmikráska a připijte si na své štěstí.

Užijte si tuto magickou noc s vědomím, že si zasloužíte štěstí a že se vám podaří dosáhnout všeho, co si přejete. Ať je vaše Filipojakubská noc plná splněných přání.