Jak originálně potěšit své drahé polovičky o Valentýnu

Snažíte se každý rok vymyslet originální oslavu Valentýna a překvapit tak svou drahou polovičku? Co takhle zapomenout na nudné restaurace, kytky a bonboniéry. Jděte na to letos jinak a originálně. Poradíme vám, jak se stát “ninjou romantiky”.

Valentýn je svátek zamilovaných, který se slaví každoročně 14. února. Je to ideální příležitost, jak své drahé polovičky potěšit a ukázat jim, jak moc si jich vážíte. Pokud chcete, aby byl váš dárek opravdu originální, zkuste něco jiného než klasickou kytici nebo čokoládu.

Vytvořte vlastní dárek

Může to být například malba, báseň, píseň nebo vlastní výrobek. Pokud je váš dárek osobní, bude pro vaši milovanou polovičku mnohem cennější. Nebojte se tento vyrobený dárek zabalit originálně, například do hrníčku se jménem nebo třeba ukrýt do ponožek s vtipným motivem.

Minihrníček

Večeře doma

Nebojte se, že by večeře doma byla nudná. Co takhle své drahé polovičce připravit oblíbené jídlo a servírovat jej k vašemu oblíbenému filmu nebo seriálu. Nebo můžete zkusit uvařit jídla, která působí jako afrodiziaka a užít si po večeři ještě příjemnější chvilky. Romantiku vytvoříte i v domácím prostředí. Nezapomeňte k uvolnění i atmosféře připravit sklenice na víno, případně malé panáky.

Balíček na míru

Připravte překvapení na míru. Vyberte balíček plný lásky, kde nebude chybět nic, co má vaše milovaná polovička ráda. Součástí balíčku, kde by nemělo chybět něco praktického, něco vtipného a taky něco s nádechem romantiky a oblíbených dárků k Valentýnu, může být třeba poukaz na masáž, voucher na adrenalinový zážitek nebo třeba jiná společná aktivita.

Výlet je na místě

Pokud je pro vás nejlepším typem dárku zážitek, co takhle dát svému milovanému protějšku sbalenou tašku a vzít jej na wellness. Klidně buďte i chvíli tajemní, zavažte mu oči a nechte jej, aby bylo překvapení podle vaší režie. Navíc se možná šátek na zavazování očí bude hodit ještě jednou večer.