Hurá! Vítej podzime aneb Jak si užít babí léto

Nekupto - Pouštění draka

Ani letos v létě se vám nepodařilo shodit přebytečné kilogramy do plavek a přesto jste si léto užili naplno? Zapomeňte na trápení v posilovně a užívejte si začínající podzim plnými doušky, ať už s pivem, vínem nebo i dvojkombinací na terase. Inspirujte se dalšími tipy, jak si vychutnat babí léto.

Proč vítat podzim

Konečně můžete schovat plavky do horních polic skříně a zase nosit víc vrstev oblečení, ve kterých se cítíte pohodlně. Možná se v tomto ročním období umoudří i váš čtyřnohý miláček a nebude chtít na procházky tak často, když uvidí, co se děje za oknem. A konečně začíná po prázdninách doba, kdy své děti s radostí pošlete do školy a máte alespoň pár hodin volného času udělat z vašeho doupěte opět láskyplný a mírumilovný domov.

Jak si užít podzim

Pokud máte pocit, že se o vás pokouší každoroční podzimní deprese, dejte tomu stopku hned ze startu. Víte, co vám dělá radost a jak se odměnit? Na nic nečekejte a udělejte to. Chcete si koupit dárek, který vám vykouzlí úsměv na rtech nebo potěšit své blízké? V obou případech můžete využít dárky od nás.

Podzimní „horečka“

Nečekejte na Vánoce a nakupování dárků, užijte si podzimní nákupní horečku. Možná vás právě obdarování druhých udrží v psychické pohodě natolik, že se vyhnete té opravdové horečce, kašli a rýmě, která se o většinu z nás na podzim pokouší až se zvláštní roční pravidelností. Víte, jak překvapit druhé? Vyberte jim dárek, který jim vykouzlí úsměv na rtech a budou se chtít pochlubit i ostatním.

Jak na větší prsa

Zamyslete se nad tím, jak propojit podzimní období a zálibu obdarovaného a zkuste i svým kamarádkám nebo kolegyním zlepšit podzimní pošmourno. Ať už je to sklenicí na pivo s nápisem I ženy mají rády pivo nebo vtipnou hláškou, že pivo je elixír mládí. Nezapomeňte svým kamarádkám připomenout, že po pivu rostou prsa a společně si rovnou připijte, nejen na zdraví.

Stop iglú z PET láhví

Vtipné ponožky Nekupto

Pokud máte kolem sebe přátele, kteří nepijí, ale místo toho třeba sportují, ideálním dárkem budou cestovní láhve na vodu z kolekce Neplastuj. Sice jim znemožníte postavit si z PET láhví třeba iglú, když letos zase nebude sněžit, ale věřte, že nápisy jako Boží dnešek nebo Nic není nemožné, budou vás i vaše blízké těšit vždy, když se na ně podíváte.

Oceňte muže

Babí léto si přímo říká o procházky do přírody, romantický tanec v dešti, ale také renovace a rekonstrukce bydlení. Určitě víte, jak rádi muži slyší, když ženy nahlas přemýšlí, že už se dlouho nemalovalo ani nestěhoval žádný nábytek. Možná tu vidinu práce tentokrát oceňte pochvalou, na kterou se bude váš protějšek moct dívat častěji. Co takhle jej motivovat k lepším, tedy pracovním, výkonům například dárkovým panákem Kutil roku a myslet to opravdu jako lichotku?

Dát si nohy nahoru

A pokud je podzim vaše nejméně oblíbené roční období, nebojte se mu tak trochu vyhnout, třeba pod dekou a s hrnkem horké čokolády. Vezměte si svou oblíbenou knížku, nenechte se nikým rušit a poslední paprsky slunce si užijte klidně i přes okno. A jak říct svým dětem a manželovi, že je to jen vaše chvilka? Co takhle vtipnými ponožkami s nápisem Nerušit, přemýšlím. Počítejte však s tím, že pokud váš čtyřnohý mazlíček neumí ještě číst, nejspíš vám vezme kousek deky. Odměnou vám bude alespoň bezpodmínečná a hřejivá láska. A tu si rozhodně zasloužíte vždy!