Jak si zpříjemnit konec školního roku a přivítat začátek léta

Vyberte ten nejlepší dárek pro svou maminku

Začínáte plánovat letní dovolenou a užíváte si s dětmi konec školního roku? Zpříjemněte jim poslední dny ve škole a nezapomeňte ani na pány učitele a paní učitelky. Připravte se také na léto, které pro vás může být příslibem odpočinku u vody, užívání si zahradních párty a v neposlední řadě také akcí s rodinou a přáteli.

Konec školního roku s grácií

Ať už patříte mezi studenty denního nebo dálkového studia vy, případně máte doma ratolesti, které jsou školou povinné, užijte si příjemné zakončení školního roku. Neodkládejte žádné své zkoušky na podzim a s dětmi oslavte vysvědčení zaslouženou odměnou. Připravte pro děti originální dárky se jmény. Vymyslete svým dětem motivaci, díky které se budou snažit o nejlepší školní výsledky. Kromě zmíněných dárků to může být i slíbený výlet, vysněná dovolená nebo třeba letní přespání se spolužáky.

Potěšte ostatní

Obdarujte, spolu se svými dětmi, také vyučující a poděkujte jim, nejen za učení a předávání vědomostí dětem, ale také za trpělivost. Největší radost udělají dárkové balíčky pro učitele a učitelky, ze kterých si vybere to nej každý. Vsaďte na dárky v podobě hrnků, lžiček a dalších dárkových předmětů se jmény nebo vtipnými popisky. U dárku, který pobaví a rozesměje, máte jistotu, že jste vybrali správně.

Užijte si léto

Naplánujte si kromě letní dovolené, také výlety po okolí nebo akce s přáteli. Důležitou položkou na každou letní cestu, ať je její délka jakákoliv, je skleněná láhev na vodu, přibalte ji tedy do svého batůžku pokaždé. Pokud doma nemáte bazén, zajděte si v létě na koupaliště nebo nejbližší rybník v okolí. Do látkové tašky přidejte také menší svačinu a nezapomeňte na deku, knížku a opalovací krém.

Nekupto - Letní párty

Čas na zahradní párty

Kromě cestovatelských plánů si užijte léto plné grilování a také zahradních párty. Pozvěte své blízké a připravte jim slané i sladké pochoutky. Letní atmosféru doplňte vychlazenými nápoji, pod které se hodí vtipné podtácky. Vyberte si originální sklenice na víno a sklenice na pivo s vtipnými hláškami. Pobavte své blízké a uvidíte, že se k vám budou rádi vracet.

Zábava na léto

Vyzkoušejte si v létě vyrobit domácí zmrzlinu a použijte k tomu ovoce z vlastní zahrady. Grilování a zahradní párty můžete spojit s přípravou domácích míchaných nápojů. Napište si seznam nealko i alko drinků, a to včetně receptů. Nechte tento seznam na baru, vytvořte dostatečné množství ledu a nechte hosty, aby si namíchali to, na co mají zrovna chuť.

Léto může být to nejzábavnější roční období, tak si ho pořádně užijte již od prvních dní!