Vyberte ten nejlepší dárek pro svou maminku

Vyberte ten nejlepší dárek pro svou maminku

Věděli jste, že svátek plodnosti a matek se slavil už ve starověku? Od té doby prošla oslava, nejdůležitějších žen v našich životech, velkými změnami. Dnes se Den Matek slaví pravidelně vždy druhou květnovou neděli. Patříte mezi ty, kteří chtějí překvapit vtipným a originálním dárkem nebo sázíte na klasiku? Poradíme vám, jak darovat ještě něco navíc.

Řekněte to dárkem

Ať už se váš vztah podobná ztřeštěnějšímu soužití maminky a dcery nebo si zakládáte na něžném a romantickém přátelství, netradiční dárek vždy překvapí. Vztah každé maminky s dcerou je unikátní a je dobré vybírat podle toho, jak se navzájem znáte. Svým dárkem navíc vyznáváte i své pocity. Stydíte se říct, jak vám na mámě záleží nebo ji chcete vidět zase se smát? Nechte za sebe mluvit vtipný nebo naopak romantický nápis.

Romantické vyznání nebo vtipná nadsázka

Pokud ve vašem vztahu převažuje romantika a svěřování se s pocity i náladami, vyberte dárky s nápisem „Báječná maminka“ nebo dejte přednost dárkům „z lásky“. V případě, že je vaše maminka zároveň i nejlepší kamarádka, která má stejně rozvernou duši jako vy, sáhněte po dárcích s vtipným motivem.

Originalitě se meze nekladou

Skvělým dárkem ke Dni matek, který rozhodně pobaví, mohou být mentolové bonbony s textem „Změnily se tvoje děti v monstra?“. Originálním dárkem bude i vtipný panák s nápisem „Elixír mládí“ nebo „Pozor, nervy nadranc“. K takovému dárku nezapomeňte přibalit i tekutou náplň.

Vyberte ten nejlepší dárek pro svou maminku

Vyberte to nejlepší

Nejlepší dárek poznáte tak, že se sami při jeho výběru pobavíte. Pokud váš pohled padne na vtipné dámské ponožky, vtipnou sklenici na víno nebo třeba cestovní hrnek s potiskem, u kterého si hned vzpomenete na svou maminku, vybrali jste správně. V případě, že si dárkem pořád nejste jistí, tak si představte, jak jej vaše máma rozbaluje, jak se tváří, směje anebo jakou vtipnou hláškou dárek komentuje.

Darujte něco navíc

Samozřejmě byste mohli sáhnout po klasice v podobě květiny nebo bonboniéry, ale tyto dárky už vaši maminku nepřekvapí. Zkuste být tentokrát originální a darujte i něco navíc. Stejně tak to může být společně strávený čas, vtipné balení nebo třeba k vtipné sklenici na víno, oblíbená láhev polosuchého bílého.

Užije si společně strávený čas se svou nejbližší a dejte jí vědět, jak moc pro vás znamená. Vždy chtějte jen to nejlepší, pro tu nejlepší.