Vneste do svého bydlení kousek venkova s novou kolekcí

Vneste do svého bydlení kousek venkova s novou kolekcí

Letní počasí nás láká odjet z města na venkov a užívat si nové zážitky a dobrodružství na chalupě. Zútulněte tato svá oblíbená místa poblíž přírody, abyste se vraceli do pro vás příjemného prostředí. Nebojte se vnést s novou kolekcí home decor produktů vůni venkova i do svého bydlení. Poradíme vám, jak na to.

Útulné bydlení

Při zařizování bydlení si chce většina z nás užívat komfort a příjemnou atmosféru. Ze všech stylů bydlení, které existují, patří mezi nejoblíbenější ty, které se snoubí nejen s pohodlím a elegancí, ale hlavně útulností. S novou kolekcí home decor produktů podpoříte rustikální a venkovský styl. Vnesete do svého bydlení originální nápady a pomocí vtipných dekorací se přiblížíte boho stylu.

Nejvíc oceníte dekorace, které mají i svou praktickou stránku. Vyberte si do svého bydlení hrníčky s originálními potisky. Slaďte své vybavení a kombinujte hrníčky s dřevěnými podtácky pro krásný domov.

K útulnému bydlení patří také svítící lucerny, které vytvoří intimní osvětlení. Využijete je nejen ve společenských místnostech, ale také na chodbě nebo v dětském pokoji. Lucerny přenesou romantickou náladu i na terasu nebo na chalupu.

Dovolená na chalupě

Pokud plánujete užít si nejen léto převážně na chalupě, dejte sbohem nudnému vybavení. Na chalupě nesmí chybět home decor s tématem venkova. Oceníte vtipné dřevěné cedulky i milé nápisy, které vám vyloudí úsměv na rtech. Domů, ale i na chalupu, se hodí také rohožky, které uvítají vaše hosty.

Nekupto - Letní párty

Vybavte chalupu tak, aby i z tohoto místa v přírodě dýchala vůně domova. Dejte svému oblíbenému místu duši a užívejte si klid, bez ruchu velkoměsta. Obklopte se věcmi, které vás rozesmějí a díky kterým máte dobrou náladu.

Útulno na prvním místě

Nebojte se kombinovat nové se starým. Pořiďte si nové hrníčky, přidejte originální hodiny nebo rámečky na fotky s fotkami dětí, domácích mazlíčků nebo s celou rodinou. Do vázy na chalupě posbírejte květiny, které kvetou kolem a pusťte se do opravy staršího nábytku a skříní. Nemusíte utrácet tisíce, abyste dodali své milované chalupě na venkově nápad a trendy vzhled.

K útulnu nesmí chybět ani dostatečné množství přehozů, dek a dárkových polštářů s originálními nápisy. Vsaďte na vtipné vzkazy, kdy právě tyto polštáře jsou ideálním dárkem pro blízké. Dekorujte svůj druhý „letní“ domov pomocí designových kousků, které se hodí i na venkov.