Nejlepší tipy, jak zabalit vánoční dárky

Nekupto - vánoční výzdoba

Taky máte pocit, že byste po Vánocích mohli ze zbylého balicího papíru vytapetovat celý byt? Zkuste to letos jinak a vyhněte se klasickému balení, které zabírá spoustu času a zabalte dárky rychle a efektivně. Poradíme vám, jak na to.

Tašky na prvním místě

Patříte k milovníkům klasiky a nedovedete si Vánoce představit bez ztrácení se v hromadách balicího papíru, nebo hledáte efektivnější řešení? Přinášíme vám skvělou možnost, jak se vyhnout boji s izolepou a nůžkami. Zkuste tentokrát použít dárkové tašky. Jedná se o nejjednodušší a nejrychlejší způsob balení vánočních i jiných dárků.

Ptáte se proč? Balicí papír většinou použijete jen jednou a následně jej vyhazujete nebo se s ním snažíte topit. Napadlo vás někdy, že dárková taška může dál putovat a „navštívit“ ještě spoustu dalších lidí? Vyberte tašky s originálními i vtipnými potisky a příjemný zážitek z překvapení podpořte správně zvolenou dárkovou taškou.

Když darujete peníze

Při darování peněz se raději vyhněte situacím, kdy můžete peníze při vytváření létajícího jeřába z tisícikorun roztrhnout. Nepřipravujte svým blízkým ani několikahodinové rozbalování ruliček s malými bankovkami, aby se propracovali k finální částce. Vsaďte na oblíbené darování v podobě obálek na peníze. Nepředstavujte si však nudnou bílou obálku, která by vypadala, že právě přišla z úřadu, ale vyberte originální a moderní design, případně sáhněte přímo po obálce s vánočním motivem.

Dárkové poukázky

Pokud hledáte originální dárek, včetně jednoduchého balení, vsaďte na dárkové poukázky. Ať už vybíráte dárek pro maminku nebo pro kamarádku, vězte, že poukázky splněných přání potěší. Originální poukázky slibují společné a vtipné zážitky, navíc se vaši blízcí budou mít na co těšit. Není pochyb, že společně strávený čas patří k těm nejcennějším dárkům, které můžete svým milovaným nabídnout.

Proč přibalit přáníčko

Nezapomeňte do dárkové tašky přidat také přáníčko. Nemusíte si lámat hlavu nad básničkou nebo vyznáním, texty jsme připravili pro vás a stačí si jen vybrat. Potěšte své blízké nejen skvěle vybraným vánočním dárkem, ale i zmíněným přáníčkem.