Přivítejte jaro a Velikonoce i u sebe doma

Přivítejte jaro a Velikonoce i u sebe doma

Patříte mezi milovníky zasněžených plání a užíváte si zimní sporty nebo se nemůžete dočkat prvních slunečních paprsků a přibývajících jarních dnů? Pokud je pro vás jaro vysvobozením z dlouhé zimy, přivítejte jej i u sebe doma. Poradíme vám, jak si zútulnit domov a připravit se na Velikonoce.

Jaro v interiéru

Jarní počasí sice láká k tomu, abyste trávili co nejvíc času na zahradě či procházkami v přírodě, ale nebojte se jaro vnést i do svého interiéru. Vyberte si ze široké nabídky home decoru plného barev. Zútulněte svůj domov květinovými polštářky, elegantními difuzéry nebo vonnými svíčkami. Vneste jaro také do domovů svých blízkých a vyberte i jim dárkovou vonnou svíčku nebo dárkový polštář s vtipným potiskem.

Útulnost na prvním místě

Polštáře jsou přesně to, co dělá váš domov útulným. Věřte, že jich nikdy není dost. Kromě pohodlí budete také připraveni na polštářovou bitvu. Umístěte je na gauč, na křeslo nebo na postel. Pro chvíle relaxace a odpočinku se hodí polštáře také na terasu, jako doplněk k zahradnímu nábytku. Dárkovými polštáři navíc potěšíte své blízké, ať už přivoláváním jara pomocí květinových vzorů nebo vtipnými a motivačními myšlenkami, například „Následuj své sny“, „Užívej života naplno“ a další.

Home decor - jaro v interiéru

Máte to ve svých rukou (nebo nohou)

Skvělým způsobem, jak přivítat jaro u sebe doma nebo také na zahradní houpačce, je hrnek s květinovými motivy. Nezapomeňte si do něj připravit svůj oblíbený nápoj, ať už se jedná o horký čaj, kávu nebo oblíbené kakao. Potěšte své blízké podobným hrnkem nebo jim darujte originální hrnek se jménem. Užijte si společnou chvíli pohody a nebojte se zastavit i v náročném pracovním shonu. Každý si zaslouží alespoň malou chvilku odpočinku, a to klidně i s nohama nahoře.

Velikonoce za dveřmi

Kromě jarního volání buďte připraveni také na Velikonoce. Potěšte své koledníky vtipnými velikonočními panáky a nabídněte jim domácí slivovici. Vždy ale jen tolik, aby se zvládli vrátit k sobě domů. Velikonoční panák je také skvělý dárek pro blízké, obzvlášť pokud nemáte čas vymýšlet velikonoční balíčky a složitě zdobit velikonoční vajíčka.

Jak vybrat dekorace

Pokud máte v plánu pustit se do velikonočních dekorací, nezapomínejte, že méně je někdy více. Přece jen nechcete mít plný dům velikonočních zajíčků, ze kterých by se mohli velmi rychle stát vcelku děsivé noční můry. U dekorací vsaďte na jednoduchost, vtipnost a nápaditost. Dejte přednost praktické a funkční stránce dekorací, které navíc využijete.