Co vám napoví symbolika andělů

Chcete potěšit své blízké originálním dárkem, který může mít i hlubší význam? Poradíme vám, jak vybrat z andělské kolekce. Inspirujte se andělskou symbolikou a nechte tak dárek mluvit za vás.

Pro koho je dárek

Dárek se symbolem andělů se hodí nejen pro maminku, babičku, sestru, ale také pro kamarádku nebo kolegyni. Pokud víte, že máte kolem sebe i muže, kterým je toto téma blízké, neváhejte a vyberte jim andělský romantický dárek nebo talisman pro štěstí s andělským tématem.

Vyberte příležitost

Dekorace do domu nebo bytu mohou nést také andělské poselství. Vyberte vhodný dárek z dřevěných cedulek, případně se inspirujte panáky s andělem a ďáblem. Skvělou příležitostí mohou být narozeniny, jmeniny, ale také výročí nebo třeba další slavnostní událost jako je svatba, promoce a podobné.

Symbol anděla

Všeobecně se dá říct, že symbol anděla má znázorňovat určitou ochranu, mír a klid. Můžete jej použít jako osobní ochranný amulet, stejně tak jako ochranu vašeho bydlení. Andělé mají symbolizovat spojení nebe a země. Dodají vám sílu, novou energii a v neposlední řadě také víru, že se vše zlé obrátí v to dobré.

Andělé jako talisman štěstí

Samotné znázornění anděla s křídly může značit také touhu po bezpečí. Symbol křídel pak přináší také svobodu, volnost a čistotu. Nebojte se obklopit těmito silnými talismany, ať už vám dodávají pocit klidu nebo pro vás znázorňují romantickou představu, že vás chrání strážný anděl. Mějte tak u sebe vždy svou klíčenku s anděly.

Ochrana pro sebe i pro blízké

Pokud někomu vyberte dárek s andělem, můžete jej chránit před fyzickým a duševním zraněním. O andělích se říká, že odhání zlo a navíc chrání proti pokušení. Jedná se o šťastný symbol, který vždy vzbuzuje pozitivní emoce.